EVENTS

KunstRai 2017

DE Kersentuin zal van 4 april 2018 tot en met 8 april 2018 plaatsvinden. Op de Kunstrai heb ik met KERSGALLERY een ruimte van 900 m2 tot mijn beschikking, waar ik ieder jaar een verrassende tentoonstelling probeer neer te zetten. Vorig jaar had de kunstenaar Willem Besselink een dierentuin voor mij ontworpen, waarin je als bezoeker kon ronddwalen. In deze installatie waren ruimtes met o.a. grote sculpturen en video installaties te zien.

Het jaar daarvoor maakte ik de tentoonstelling samen met Ranti Tjan van het EKWC. De presentatie gaf een levendig beeld van de veelvormige staat van keramiek van jong aanstormend talent tot internationaal toonaangevende kunstenaars. Er werd in Museumtijdschrift, het Parool en de Telegraaf een artikel aan gewijd.

Dit jaar is het thema identiteit. Graag wil ik de rol van de bezoeker omdraaien. De bezoeker moet het gevoel hebben dat zijn identiteit ter discussie staat. De bezoeker loopt de KERSENTUIN binnen en wordt van alle kanten aangekeken door verschillende portretten en sculpturen van mensen met verschillende identiteiten. Sculpturen, schilderijen video’s alle verschillende disciplines zullen aanbod komen.